Kimmoisuutta Juoksuun – Kurssi (Plyometrics & Reactive Strength)

Ohjaaja: Wooguru Kw

Aika: 26.-27.07, 17:00-18:30

Paikka: Viitasaaren Keskusurheilukenttä

Hinta: 15€ kerta 


Haluatko keventää juoksuaskelta ja saada juoksun kulkemaan omalle fysiikallesi optimaalisimmalla tavalla? Perusterveille henkilöille pienet säädöt voivat saada aikaan välitöntä kehitystä juoksun/hyppyjen suorituskykyyn.  Avainasemassa fyysisen potentiaalin maksimointiin on kehon asennon hallinta, joka on paljon enemmän kuin vain hyvän ryhdin ylläpito urheilusuorituksen aikana. Treeni alkaa dynaamisella lämmittelyllä, jonka jälkeen siirrytään plyometrisiin nopeusvoimaa kehittäviin harjoitteisiin, kuten erilaisiin yhden jalan hyppyihin, sivuttaisloikkiin ja pomppuihin. Treeni etenee vaihtelevalla intensiteetillä tehtäviin intervallijuoksuihin. Jokainen meistä on yksilö, fysiologisesti ja biomekaanisesti ainutlaatuinen kokonaisuus. Kurssi on tutkimusmatka oman kehon mahdollisuuksiin ja se avoin kaikille aiemmasta juoksukokemuksesta riippumatta. 

Wooguru KW on kansainvälisesti kokenut ohjaaja, joka on valmentanut monenlaisia ryhmiä ammattitanssijoista peruskuntoilijoihin.  Woogurun tietämys biomekaniikasta yhdistyy käytännön kokemukseen kuntouttavista lähestymistavoista, joihin hän on syventynyt oman vakavan loukkaantumisensa seurauksena. Hän on vetänyt kursseja mm. kotimaassaan Etelä-Koreassa, Yhdysvalloissa, Saksassa, Suomessa, Norjassa, Latviassa ja Liettuassa. Heinäkuussa 2021 Wooguru on Viitasaarella kesäasukkaana. Woogurun tyyli opettaa on tarkkanäköinen mutta rento. Hän hahmottaa kehon kokonaisuutena ja ottaa huomioon jokaisen osallistujan anatomiset ominaispiirteet liikkujana. Wooguru puhuu vähän suomea, mutta opetuskieli on pääosin englanti.


Tervetuloa hikoilemaan ja nauttimaan liikkeen ilosta!
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: wooguru@gmail.com

Leave a Reply

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: