search instagram arrow-down

FREE FLOW-Tampere-2020.JPGFREE FLOW on perustavanlaatuista liikeharjoittelua, joka tukee kehon optimaalisen tasapainon palauttamista ja ylläpitoa yksilöllisesti.  FREE FLOW:n lähtökohtana on jokaisen osallistujan fyysisten lähtökohtien ja ominaisten liikeratojen arviointi. Harjoittelu parantaa yleiskuntoa, sekä pyrkii korjaamaan biomekanisia virheasentoja. FREE FLOW kehittää kehotietoisuutta, ja harjoittelu tarjoaa apua esimerkiksi kroonisen jännityksen lievittämiseen niska- ja hartiaseudulla tai kävely- ja juoksumekaniikan parantamiseen.  FREE FLOW sessio koostuu hengitysharjoituksista eri asennoissa, keskustan aktivoimisesta, lantion ja rangan kiertoliikkeiden tutkimisesta, rytmillisestä jalkatyöskentelystä ja koko kehoa haastavista liikkeistä osallistujien henkilökohtaiset tarpeet huomioiden.  Harjoitusten välillä ja tunnin lopussa tehdään lyhyitä improvisaatioharjoituksia, joiden tarkoituksena on löytää omaa orgaaninen tapa käyttää juuri käsiteltyjä, uusia liikeratoja. Kurssi sopii kaiken ikäisille ja kaiken tasoisille liikkujille. Wooguru KW etelä-korealainen, nykyisin Helsingissä asuva tanssitaiteilija, joka on kehittänyt liikeanalyysi- ja harjoittelumetodin <FREE FLOW: physicality toward musicality>. Hän on vetänyt FREE FLOW kursseja ja koulutusprojekteja Etelä-Koreassa, Saksassa, Ranskassa, Suomessa, Latviassa ja Liettuassa erilaisille ryhmille ammattitanssijoista ja muusikoista koululaisiin ja vanhuksiin. Lisätietoja:  http://freeflowmethod.com

Ilmainen kokeilukerta 29. helmikuuta 10:00-12:00
Tunnit lauantaisin 10:00-12:00Taidetila Pelto (Pirkankatu 1, 33230 Tampere)Hinnasto:
1) Kertamaksu 25€
2) 5-kerran kortti 95 € (sisältäen henkilökohtaisen kirjallisen liikeanalyysin) Ilmoittautumiset: contact@freeflowmethod.com

Tervetuloa!

FREE FLOW aims to foster the ability to restore and maintain the optimal balance within the individual body. Thus, one’s physical characteristics and movement patterns are primarily assessed for the improvement of general fitness and biomechanical issues: relieving chronic tension in the neck and shoulders, postural correction, and walking/ running mechanics.
All age groups at various levels of physicality are welcome.
Woogur Kw is a movement educator, developed a physical education/ dance teaching method <FREE FLOW: physicality toward musicality>. Its educational projects and courses have been conducted in S.Korea, Germany, France, Finland, Latvia, and Lithuania in the context of alternative education for various groups, ranging from professionally-trained dancers and artists to elderly people.
More details are the following website.
http://freeflowmethod.com

Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s